Jeugd-commissie

Elk jaar organiseerde de Jeugdcommissie enkele activiteiten voor de jeugdvissers van Lichtenvoorde en omstreken.

Buitenspeeldag 2018:
Ook dit jaar is de jeugdcommissie wederom aanwezig op de buitenspeeldag in het Wentholtpark.
De kinderen konden op deze dag kennis maken met de hengelsport en onder begeleiding zelf een visje proberen te vangen.
Dit lukte vorig jaar erg goed, iedereen heeft zijn of haar visje gevangen.
We hopen op deze middag veel nieuwe jeugdleden mogen begroeten.
Ook voor dit jaar heeft de jeugdcommissie toegezegd om aanwezig te zijn.
De buitenspeeldag zal naar aller waarschijnlijkheid op woensdag 13 juni (onder voorbehoud)plaatsvinden.
Vrijwilligers zijn dan van harte welkom om er weer een mooie dag van te maken.

LHV de Rietvoorn bestaat op 19 juli 2018 50 jaar.

En daarom willen wij jullie uitnodigen om op zondag 24 juni 2018 in onze jubileum jaar te komen naar de viscursus en wedstrijd.
Als gast komt die dag Marco Kraal van Sportvisserij Nederland (bekend van vis tv) naar ons toe om een visklinic te geven jullie een leuke dag te bezorgen.
De locatie en tijdstip van het evenement zijn nog niet bekend.
Zo gauw we dat weten wordt het via de website en media bekend gemaakt.
www.lhvderietvoorn.nl

Voor diegene wie nog niet zoveel weet van het vissen, valt er van alles te leren en voor diegene wie al wat weet van het vissen valt er natuurlijk ook nog wel wat te leren.

Ervaren vrijwilligers zijn er die dag aanwezig om jullie de fijne kneepjes van het vissen bij te brengen. Natuurlijk is er ook wat te drinken en wat lekkers.

Verder laten we jullie natuurlijk niet met lege handen naar huis toe gaan.

Voor jeugdleden die hun JeugdVISpas 2018 kunnen laten zien is deze dag geheel gratis. Natuurlijk mag je ook vrienden/vriendinnen meenemen.
Die moeten dan wel minimaal een jeugd gemeentevergunning 2018 kunnen tonen.
Die is gratis af te halen bij Discus Bennink.

Alvast van harte uitgenodigd en tot 24 juni 2018
Ps opgave kan alleen via: jeugdvissen@lhvderietvoorn.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur en Jeugdcommissie LHV de Rietvoorn