VISpas 2019

Beste jeugd en senioren leden,

In deze brief vindt u alle benodigde informatie over de VISpas voor het komende jaar.
Lees deze brief goed door.
Voor 2019 vindt er geen contributie verhoging plaats van zowel L.H.V. de Rietvoorn, Federatie Midden Nederland
Voor 2019 is er wel een verhoging van € 1,00 voor de VISpas 2019 van Sportvisserij Nederland.

Incasso en acceptgiro voor VISpas 2019 door het service bureau van Sportvisserij Nederland

Ook dit jaar en de komende jaren worden de uitgiftes van de VISpassen en onze eigen vergunning verzorgd door het service bureau van Sportvisserij Nederland .
Het service bureau incasseert/verwerkt ook de bedragen van de nachtvisvergunning.
De nachtvisvergunning wordt uitgegeven door LHV de Rietvoorn (lees verenigingslijst van viswateren en eigen vergunning).

Het service bureau van Sportvisserij Nederland gaat de contributie van de VISpas, eigenvergunning en eventueel de nachtvisvergunning in via de bestaande incasso’s incasseren.

De leden van de vereniging die de vergunningen contant kochten bij  Discus Bennink en daarbij Sportvisserij Nederland  hebben gemachtigd word het bedrag automatisch geïncasseerd.

Heb je Sportvisserij Nederland  niet gemachtigd dan krijg je een acceptgiro thuisgestuurd.
Graag die betaling op tijd te voldoen (voor 1 december 2018), zo voorkomt u dat de contributie niet extra wordt verhoogd.

Lees het onderstaande goed door a.u.b.

Administratiekosten/herinneringskosten bij acceptgiro
Het service bureau  hanteert  €5,00 administratiekosten voor degene die een acceptgiro krijgen, deze vervallen op het moment dat ze een machtiging geven;
De 1e herinnering wordt in de maand februari/maart verstuurd en de contributie wordt verhoogd met €1,50 herinneringskosten;
De 2e herinnering wordt in de maand april/mei verstuurd en de contributie wordt wederom verhoogd met €2,50 herinneringskosten;

Storneringen

Sportvissers die hun geld laten storneren, nadat ze de VISpas hebben ontvangen, krijgen ook de herinnering(en). Als ze deze niet betalen krijgen ze een aparte brief met twee opties:

1. Geld overmaken inclusief boetebedrag van €10,-
2. VISpas en eigenvergunning retourneren naar Sportvisserij Nederland
3. Nachtvisvergunning alleen retourneren naar LHV de Rietvoorn

Bij het uitblijven van een positieve reactie bepaalt de vereniging de sanctionering.

Opzeggingen

Opzeggingen na de eerste factuur worden geaccepteerd, ondanks de opzeggingstermijn van 1 oktober
Je kan dan alleen nog opzeggen per mail bij  ledenadministratie@VISpas.nl en niet bij de vereniging.
Opzeggingen na de herinnering worden alleen geaccepteerd bij ziekte, emigratie, sterfgevallen en schuldsanering;
Opzeggingen na de tweede herinnering worden alleen geaccepteerd bij ziekte, emigratie, sterfgevallen en schuldsanering;

Verenigingslijst van viswateren en eigen vergunning

De eigen vergunning van LHV de Rietvoorn 2019 wordt samen gevoegd bij de envelop met de VISpas 2019 en eventueel met de nieuwe aanvullende landelijke lijst  van viswateren, mits u dat aan Sportvisserij Nederland heeft  doorgeven om het alsnog te ontvangen.
Die enveloppen worden verstuurd door het service bureau van Sportvisserij Nederland.

De nachtvisvergunning 2019 wordt door LHV de Rietvoorn na betalings overzicht van het service bureau per post in een envelop verzonden. (Hou die envelop in gaten want de nachtvisvergunning wordt maar één keer verstrekt).
Heeft u de nachtvisvergunning los gekocht bij Discus Bennink dan wordt die na invulling inschrijfformulier en bij uw goedkeuring automatisch meegenomen in de machtigingen en acceptgiro’s 2020 bij Sportvisserij Nederland.

Uitlevering VISpassen

De leden die voor 1 december betalen, hebben de VISpas voor 1 januari in huis;
De vereniging kan in HSV Leden Online de uitgeleverde VISpassen bekijken.
Heeft u de VISpas 2019 niet ontvangen en wel betaald informeer dan bij Sportvisserij Nederland per mail ledenadministratie@vispas.nl  of bel 0900-2025358

Opzeggen en wijzigingen doorgeven

Wilt u het lidmaatschap opzeggen of geen nachtvisvergunning meer hebben kan dat  met de laatste 6 cijfers van VISpas voor 1 oktober 2019 alleen per e-mail aan de ledenadministratie@lhvderietvoorn.nl

Na 1 oktober kan de ledenadministratie van LHV de Rietvoorn niets meer veranderen bij Sportvisserij Nederland

Wanneer u gebruik maakt van automatische incasso, dient u ook wijziging van bank / giro nummer  door te geven  aan de ledenadministratie voor 1 oktober 2019 .

Als u in 2018 / 2019 bent verhuisd naar een nieuw adres die bij de vereniging nog niet bekend is geef dan het nieuwe adres voor 1 oktober 2019  door via ledenadministratie@lhvderietvoorn.nl
U voorkomt dat de VISpas 2019 en de nachtvisvergunning en ander mailing op het verkeerde adres wordt bezorgd.
U bent dan zelf verantwoordelijk om de post en vergunningen op het oude adres terug te krijgen.

Tenslotte wensen wij u allen een goede start voor 2019 en een mooi visjaar toe.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van LHV de Rietvoorn