Rabo Bank Hart voor de Achterhoek

Dinsdag, 3 september 2019

De Rabo Bank organiseert ook dit jaar weer de actie "Hart voor de Achterhoek" waarbij LHV de Rietvoorn ook meedoet en hopelijk ook veel stemmen zal ontvangen. Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van donderdag 5 september tot en met donderdag 19 september 2019 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht.